Video's - 25 november 2017   10:08 Alex Meliss laat zien dat je erg weinig nodig hebt voor een verse edit

Door:

En wat die ‘erg weinig nodig hebben voor een brute edit’ precies inhoudt? Mwah, blijkbaar niet zo heel veel. Volgens Alex Meliss heb je enkel een GoPro, een Gimbal, wat zon en een paar badass skiër friends nodig en we moeten ‘t hem meegeven: het resultaat mag er zeker zijn want dayum wat een beelden!

Ja die Alex Meliss heeft er wel iets gaafs van weten te bouwen hoor. Sowieso staat het gefilm en geëdit van Alex Meliss, beter bekend als Meli, garant voor een erg fijne video aan het einde van de rit en ook deze nieuwe edit kan in datzelfde rijtje toegevoegd gaan worden.

Wellicht ken je ‘m, wellicht ook niet, maar je kunt ‘m eventueel kennen van die keer dat hij samen met Sam Baumgartner door Absolut Park was gevlogen en er een verse edit van heeft weten te maken. Die staat als meest verse online, maar ook de keren dat hij een behind the scenes liet zien van zijn avonturen in Laax en Oslo zijn het bekijken waard. Laax was overigens de Laax Open, waar je bij Oslo uiteraard een backstage beelden krijgt van X Games: Norway.

Het is overbodig te melden dat je ook die even moet bekijken, want hij heeft nu al wel genoeg complimenten gekregen. Aan de andere kant: je zal na het bekijken van de onderstaande video uit jezelf richting deze blauwe tekst gaan waar al z’n werk achter zit. Want wanneer je via een stuk sneeuw weet te switchen van shot… Dan ben je wel een grote hoor!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's