Video's - 1 april 2015   16:18 Alpineskiër Marcel Hirscher slalomt kleurrijk het seizoen uit

Door:

Toen hij aan de startgate stond had Marcel Hirscher nog een wit pak aan, maar eenmaal beneden aangekomen was ditzelfde pak opeens voorzien van alle kleuren van de regenboog. Dit alles bleek een geniale actie te zijn geweest om zijn meest succesvolle seizoen in z’n carrière af te sluiten en het resultaat is werkelijk waar erg gaaf geworden!

Dat was overigens niet de enige reden waarom de Nederlands-Oostenrijkse alpineskiër zich door de kleurenmassa heen manoeuvreerde, hij vond het namelijk ook wel eens tijd worden om zijn fans op een unieke manier te bedanken. Die unieke manier is zeker weten gelukt want deze creatie hebben we nog nooit voorbij zien komen en het is ook nog eens een mooie afsluiting van z’n seizoen waarin hij voor de vierde keer op rij de Wereld Beker heeft gewonnen.

Marcel Hirscher

Marcel Hirscher gaf overigens meteen toe dat het allemaal moeilijker was dan dat het er uit ziet. “Het was zeker niet makkelijk om dezelfde snelheid te bereiken die ik in normale wedstrijden altijd behaal,” aldus Hirscher. “Bij elk poortje was ik gewoon voor een seconde blind. Het ene moment knal je door een muur van blauw en geel en het volgende moment zie je opeens alles weer!”

Nu zal die snelheid van Hirscher waarschijnlijk iets voor zichzelf zijn, want wij zaten namelijk alleen maar met open mond naar die kleurstof uitbarstingen te kijken wanneer hij een poortje omver ramde. Dat hij wat langzamer ging viel ons in eerste instantie niet eens op, en nu nog steeds niet om eerlijk te zijn, het is dat hij er over begon..

Aan de mensen die nu denken “Hoe kan je nou zoiets leuk vinden?! Al die kleurstoffen gaan dalijk de grond in en dan gaan alle planten, beesten, bomen en weet ik het wat allemaal dood!” heeft Red Bull ook nog even gedacht. Sterker nog, het was zelfs een prioriteit voordat dit project ging beginnen. Het team garandeert bij deze dan ook dat de planten, de wilde beesten enzovoort geen schade zullen ondervinden, of hebben ondervonden, van deze vrolijke kleurenmassa. Al het materiaal is 100% naturel en ze kregen permissie van de lokale autoriteiten.

Bron:

Foto's: Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's