Video's - 25 april 2019   18:20 Andri Ragettli gooit Quad Cork 1980 tijdens Audi Nines in Sölden

Door:

Andri Ragettli heeft de boel nog maar eens wakker geschud en wel door een Quad Cork 1980 te landen tijdens Audi Nines. Met z’n zonnebril op. En uiteraard hebben we er beelden van!

Het begint een beetje traditie te worden bij Audi Nines, maar dit geldt eigenlijk ook voor Andri Ragettli. Audi Nines is namelijk al een aantal jaar de plek waar het draait om progressie terwijl de vibe gewoon erg lekker te noemen is en ook Andri Ragettli gaat hier blijkbaar wel erg lekker op.

De Zwitser heeft namelijk in 2017 ook al eens een Quad Cork geland én dit gebeurde eveneens bij Audi Nines, toen nog Nine Royals, en nu in 2019 bij Audi Nines? Doet die gekke Zwitser het gewoon nog maar eens!

In 2017 was het overigens een 1800, waar er dit jaar ‘uiteraard’ even een 180 erbij gedraaid moest worden. Dat moest hij niet van ons hoor, maar blijkbaar was Andri Ragettli gedreven genoeg om zich in de tornado stand te zetten en dit alles tot een succes te brengen.

We hebben overigens echt met grote ogen naar deze trick zitten kijken en elke keer dat we ‘m zien snappen we er echt niets meer van. Sure, het is spin to win, maar tegelijkertijd is het wel echt rete ziek wat er tegenwoordig allemaal geland wordt. Zo dus ook Andri Ragettli met z’n Quad Cork 1980, ware het niet dat hij niet de eerste ter wereld is die ‘m succesvol heeft weten te landen.

Fabian Bösch is de naam die ‘s werelds eerste achter z’n naam heeft staan en dit alles tijdens X Games Aspen van dit jaar. Overigens is dat ook in training geweest waardoor de prijs voor ‘tijdens competitie’ nog voor het graaien ligt. Als we ons goed hebben laten inlichten.

Anyway, dit is waarschijnlijk de start van de vele momenten die eraan zitten te komen via YouTube of Instagram, dus we houden je op de hoogte!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's