Video's - 21 oktober 2019   12:37 Andri Ragettli is na Parkour 4.0 helemaal klaar voor het nieuwe seizoen

Door:

Parkour 4.0 is gearriveerd! Andri Ragettli doet er alles aan om fit te worden en dat blijkt nog maar eens na deze bizarre video. Enne, psssst… We weten hoevaak Ragettli erover heeft gedaan voordat dit lukte!

Want face it, je hebt voor twee dingen doorgeklikt en dat is 1) omdat je de video wilt zien, want het is en blijft gewoon iets wat wij als normale internetgluurders niet kunnen een geniale video en 2) omdat je wilt weten hoeveel keer het duurde voordat het eindelijk helemaal goed is gegaan.

Aangezien iedereen weet dat het tergend lang heeft geduurd, dat kan namelijk gewoon niet anders. Er is geen persoon op aarde die dit soort dingen verzint en het meteen ook binnen tien keer proberen haalt. Niemand. NOBODY. NADIE.

We wilden nog meer voorbeelden geven, maar zelfs de Spaanse ‘nadie’ wisten we al niet meer zeker, dus hier houdt het even op.

Anyway, Andri Ragettli is er ook wel gewoon eerlijk in en buiten het suf trainen is er dus ook nog even tijd om het een en ander te filmen. Zoals dus een parkour 4.0! Alles uiteraard om de stabiliteit te trainen.

We zeiden overigens bij z’n parkour 3.0 “gezien de berichtgeving rondom Ronaldo weten we niet of Andri Ragettli bij Parcour 4.0 nog met de voetballer achterop z’n shirt gaat rondbanjeren” en dat blijkt nog maar eens. Achterop staat namelijk z’n eigen naam en de Zwitserse freestyle skiër vindt dat hij wel de nummer 10 positie in zou kunnen kleden bij Real Madrid.

Niet dat het er toe doet, maar we melden het gewoon maar even. Oh! Nu zit jij natuurlijk nog te wachten op een antwoord rondom die hoeveelheid keren dat het Andri Ragettli eindelijk lukte: 232.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's