Freestyle. Video's - 6 april 2022   9:50 Andri Ragettli neemt je mee langs de unieke setup van The Nines 2022

Door:

The Nines 2022 in Crans Montana is afgetrapt en Andri Ragettli heeft voor de camera gestaan om je even mee te nemen langs de mogelijkheden. Wordt dit weer zo’n bizarre ‘The Nines Session’?

Laten we het hopen en eerlijk is eerlijk: de kans is natuurlijk prima aanwezig. Want als er één event is waar progressie écht z’n gang kan gaan dan is het wel The Nines. En dat komt gewoon door de doodeenvoudige reden dat niets moet en alles mag.

Dusja, dan gaan atleten creatief zijn en zichzelf pushen om daarna anderen te motiveren om ook bijzondere tricks te gaan doen. Of transfers. Of… Naja, you get the point. Maar dat is dus precies wat we willen zien! We hadden al via de presentatie video kunnen genieten van de setup die The Nines dit jaar in Crans Montana heeft neergezet, maar nu is het allemaal écht bereden. En dat is fijn. Want dat betekent dat er beelden zijn.

Andri Ragettli, de man die tijdens een The Nines event z’n eerste quad cork wist te landen, heeft zoals gezegd de camera voor z’n neus gekregen om daar wat mee te doen en dat hoef je de Zwitserse freestyle skiër niet uit te leggen. Samen met Hailey Langland, Laurie Blouin en Sarah Hoefflin wordt de course bekeken, waarna er ook andere atleten aanschuiven.

Al met al is het wachten op een nieuwe edit waarbij onze kaak weer naar de vloer kan gaan. Dat is ook het mooie van The Nines, want het is niet de vraag of, maar meer ‘wanneer’ dat gaat gebeuren.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle