Video's - 18 augustus 2018   13:52 Andri Ragettli neemt je mee langs z’n drukke 2017/2018 seizoen

Door:

Interesse in een diepgaand jaarverslag over Andri Ragettli? Klik dan snel door want hij vertelt zelfs het kleinste detail!

Normaal gesproken gaat het altijd over wedstrijden, trainen, meer wedstrijden en meer trainen, maar niet bij Andri Ragettli. Ragettli neemt je namelijk mee langs z’n complete seizoen en uiteraard begint hij bij het begin. En daar start al het verschil met een ander jaaredit. Want normaal gesproken krijgen we een selectie van een selectie voor onze neus waarin we de vetste shots en/of tricks te zien krijgen, maar niet als het aan Andri Ragettli ligt. De Zwitserse skiër vertelt namelijk wat hij zoal heeft uitgespookt en hij gaat zelfs in op z’n management keuzes.

Ja, dat is wel weer even wat anders dan wat we gewend zijn, maar daardoor kunnen we het eigenlijk ook wel weer extra waarderen. Nu weten we in ieder geval wie de social media van ‘m bijhoudt bijvoorbeeld, of hoe z’n familie verder nog bij hem betrokken is. Daarnaast zijn er nog genoeg activiteiten geweest waar Ragettli z’n gezicht heeft laten zien en dit alles wordt ruimschoots uitgemeten in de onderstaande video.

Want kan je nog die video voor de geest halen waarbij Andri Ragettli een parcours aflegt die zo lang was dat hij ‘t nooit had kunnen afmaken… Maar toch deed? “Oh, je bedoelt die video die viral ging?” Yes, die! Daar geeft hij nog eens even tekst en uitleg over, ook bijvoorbeeld dat Novak Djokovic hem een berichtje stuurde hierover. Dat zijn toch wel de berichtjes waar je vrolijk van wordt en Ragettli praat ook daar graag over.

Zo zijn er nog wel meer te vermelden, maar eigenlijk moet je ‘m hieronder gewoon even bekijken. Anders hebben wij alles voorgekauwd en hoef je ‘m niet meer te zien. Dat is niet de bedoeling, dus snel even op play klikken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's