Video's - 24 februari 2017   12:23 Andri Ragettli showt het Red Bull Playstreets 2017 parcours

Door:

Gisteren waren de eerste meters gemaakt op het parcours van Red Bull Playstreets 2017 in Bad Gastein en we danken Andri Ragettli even op onze blote knieën! Waarom vraag je? Nou, hij heeft namelijk de eerste beelden van het parcours online gezet en die is erg nice!

We kunnen er lang en breed over ouwehoeren, maar Red Bull Playstreets is een wedstrijd waar we altijd wel naar uitkijken. Het hele idee dat een ‘compleet dorp’ omgebouwd wordt voor een wedstrijd maakt ons al enthousiast en wanneer je dit combineert met een heleboel atleten van wereldniveau… Ja, dan gaan we echt watertanden!

Dat laatste is dan ook zeker het geval en nu Andri Ragettli de beelden van de course online heeft gezet kunnen we echt niet meer wachten op Red Bull Playstreets 2017. Bad Gastein gaat helemaal ondersteboven gestunt worden en wel door alle atleten die richting het Oostenrijkse dorp afgereisd zijn. Wie dat allemaal zin kan je hierrrrr vinden, net zoals de verse trailer die op je te wachten staat.

Al met al kan het dus niet anders of het gaat een wedstrijd worden waar we nog lang over na zullen praten. Vorig jaar werd het niet gehouden, wat erg jammer was, en dit jaar zullen de atleten nog eens extra laten zien waarom Red Bull Playstreets zelfs in 2018 terug moet komen.

En als zij het niet doen dan willen wij ons er wel voor hard maken want deze wedstrijd is écht grandioos. Bekijk dus snel de onboard run van Andri Ragettli en kijk morgen mee via de livestream die we voor je zullen fixen. Want tja, een wedstrijd zonder livestream is tegenwoordig geen wedstrijd meer… Toch?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's