Video's - 20 mei 2018   13:44 Andri Ragettli sloopt z’n ski’s in geniale seizoensafsluiter

Door:

Dus, voor wanneer je bijvoorbeeld nog steeds twijfelt of je ski’s het overleven als je achter een auto gaat hangen… Dan heeft Andri Ragettli bij deze het antwoord!

Of wanneer je je altijd al hebt afgevraagd of je ook kunt fietsen met je ski’s aan, ook dan kan Andri Ragettli je tekst en uitleg geven waarom wel of juist waarom niet. Niet alleen omdat hij er iets over vindt, maar vooral omdat hij het heeft uitgeprobeerd!

Vorig jaar deed hij ook al zoiets (klik daarvoor even hierrrr) en dit keer moest het zo te zien nog even een tandje extra random geniaal worden. Andri Ragettli heeft er wat dat betreft wel een meer dan prima seizoen opzitten en dat moet natuurlijk afgesloten worden op een manier die bijzonder is.

Nou, dát is ‘m zeker weten gelukt want vijf minuten lang aan beeldmateriaal? Dat kan natuurlijk niet anders of het is een bijzondere run geweest. Met de hulp van een mountainbike en een chauffeur in de voorrijd auto werd de top to bottom run er eentje die we dus het beste kunnen omschrijven als: vet random!

Overigens is Andri Ragettli niet de enige die er voor kiest om z’n seizoen te eindigen met een enorme bang. Jesper Tjäder ging een paar dagen geleden ook al volle bak door het bos terwijl daar ook niet altijd sneeuw lag. Of een rail. Maar toch heeft hij het weten te regelen en ook dat is dus de moeite waard om naar te kijken. Klik daarvoor op deze blauwe tekst, hieronder ga je met Andri Ragettli op pad. Letterlijk. Op pad.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's