Video's - 10 oktober 2018   17:18 Andri Ragettli werkt zich in het zweet tijdens Parcour 3.0

Door:

Dus, hoe zorg jij ervoor dat je klaar bent voor de wintersport? Ook zoals Andri Ragettli?

Het lijkt ons onwaarschijnlijk, maar hey! De wonderen zijn de wereld nog niet uit dus het kan zo maar zijn dat ook jij met je reet in de ring hangt, om er naderhand uit te tiefen. En dan nog de rest van het parcours af te leggen he, want Andri Ragettli gaat als een raket met z’n nieuwe Parcour video.

Dusja, als je ook zo’n video hebt dan horen we het graag! Hoe dan ook, iedereen werkt zichzelf meestal op z’n eigen manier in het zweet om er maar voor te zorgen dat ze de winter door kunnen komen zonder blessures. En wanneer je enkel recreatief gaat wintersporten is het al een drama wanneer je iets afscheurt of breekt, laat staan wanneer je op wereld beker niveau meedraait!

Dat willen alle atleten dan ook het liefste vermijden en dus wordt er in de zomer hard gewerkt om maar op niveau te blijven. Overigens zie je nog best wel veel atleten richting Nieuw Zeeland en Australië vertrekken om de meters te kunnen blijven maken, waar anderen juist de gletsjers opzoeken. Of zoals Mees van Lierop en Cheryl Maas, die hun uren maken bij BangerPark.

Of… Zoals Andri Ragettli dus. Die in z’n Realventus shirt rondloopt met Ronaldo achterop. Of is het Juve Madrid? We hebben geen idee, maar gezien de berichtgeving rondom Ronaldo weten we niet of Andri Ragettli bij Parcour 4.0 nog met de voetballer achterop z’n shirt gaat rondbanjeren!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's