Freeride. Video's - 10 december 2019   11:56 Angel Collinson & Elyse Saugstad gaan knetter hard in Alaska

Door:

Heerlijke beelden hebben we voor je op weten te snorren, aangezien de dames Angel Collinson en Elyse Saugstad als een raket gaan in Alaska!

Het is me ook wel een duo hoor, die Angel Collinson én Elyse Saugstad. Beide dames kunnen skiën als een malle en het is dan ook niet vreemd dat ze meerdere prijzen op hun nachtkastje hebben staan. En wat we dan nog het mooiste aan het hele verhaal vinden, is dat je het er gewoon niet vanaf ziet!

Met een lieve lach wordt er een hoop verbloemd, maar wanneer de goggle op gaat, de skischoenen in de ski’s geklikt worden en er van bovenaan een berg naar beneden gesend wordt… Dan weet je dat je als kerel gewoon je verlies moet pakken.

Afgelopen winter kreeg Elyse Saugstad een belletje waar ze eigenlijk al haar hele carrière op had gewacht, namelijk heli skiën in Palmer, Alaska. Dat was niet enkel de reden van het belletje, want Teton Gravity Research wilde haar filmen!

Het zou een mix gaan worden van dames en heren, waar Angel Collinson, Nick McNutt en Griffin Post naast haar zijde zouden staan. De beelden zal je waarschijnlijk wel herkennen, want hij is terug te zien in TGR’s Winterland, maar dat maakt het natuurlijk niet minder interessant. Hard en snel skiën, dat is wat ze allemaal kunnen en dat is ook waarom we het zo gaaf vinden om naar te kijken.

Enige is wel dat er ook nog even wordt stil gestaan bij het feit dat het ook nog wel eens fout kan gaan. Angel Collinson kreeg de discutabele eer, aangezien zij van boven naar beneden aan het tomahawken was (is dat een werkwoord?), maar ook dan krijg je te te zien waarom Angel Collinson een badass chick is. Ze vraagt namelijk heel droog wat je van d’r haar vindt.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride