Video's - 21 februari 2017   18:18 Anna Gasser laat niets over van Absolut Park in nieuwe edit

Door:

En met het onderwerp dat we hierboven neer hebben gezet is werkelijk waar niets gelogen! Anna Gasser is on fire in deze edit en Absolut Park was dit keer de pineut want man, man, man… Wat kan deze vrouw snowboarden zeg!

Eh, wait. Nee, dat “Anna Gasser is on fire in deze edit” zeggen we niet goed. Anna Gasser is namelijk de afgelopen periode eigenlijk al on fire!

Ja complimenten mogen ook wel eens gegeven worden en dit keer is die zeker op z’n plek. Wanneer je namelijk het Instagram account van Anna Gasser even opzoekt (alle luie mensen klik hierrr) en daar doorheen gaat scrollen zie je namelijk een aantal dingen. Één daarvan is uiteraard een bunch aan zieke actiefoto’s en video’s waar je mond van open gaat vallen, maar dat bedoelen we dit keer niet.

Sure, ook wij zitten met grote ogen daar doorheen te scrollen, maar wat we wilden zeggen was dat je ook meteen een enorme hoeveelheid podiumfoto’s voorbij ziet komen! Nu moeten we er wel meteen bij zeggen dat de afgelopen periode voor Anna Gasser ook tegenslagen heeft gehad vanwege blessures, waardoor ze bijvoorbeeld de Dew Tour heeft moeten missen, maar daarna konden we haar bij verschillende events wederom verwelkomen op het podium.

En nu ramt ze dus door Absolut Park in Flachau alsof het allemaal niets is en krijgen we daardoor deze verse edit op ons bord geschoven. Soms gaat het wel goed fout, en kust ze bijvoorbeeld de landing zonder dat ze het wilt, maar grotendeels gaat het goed. Erg goed.

Overigens mogen er ook aardig wat kudo’s richting Clemens Millauer, de man die alle credits van de video op z’n naam mag schrijven. Behalve de acties die Anna Gasser allemaal uitvreet he, want dat kan alleen Anna Gasser.

Bron:

Foto: Christian Pondella/Red Bull

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's