Video's - 24 september 2018   18:59 Armada showt z’n badass team voor komend seizoen

Door:

Wat betreft talent en diversiteit zitten ze bij Armada zeker niet verlegen!

Al is dat natuurlijk een open deur XXL he. Met bijvoorbeeld Henrik Harlaut, Phil Casabon, Sammy Carlson en SKIBOSS Tanner Hall hebben ze al vier atleten op de lijst staan waar ze trots op mogen zijn. En dan is de rest van de crew uiteraard nog niet eens voorbij gekomen!

Ja een prima video staat hieronder op je te wachten en dit alles ter ere van de nieuwe website die online zou moeten zijn gekomen. Ook al hebben we meteen even ander nieuws voor je, want die laat op zijn beurt nog even op zich wachten. Ja eh, de logica erachter zijn we even kwijt, maar f*ck dat. Dat boeit namelijk serieus niemand ook maar een enkele ster meer wanneer je de video aangeslingerd hebt. Dan ben je alweer helemaal vergeten wat we hier hebben verteld en gluur je gezellig mee met Armada’s nieuwe team.

Want zij bespreken namelijk in iets minder dan vier minuten hoe zij tegen het ski merk aankijken. Dit in combinatie de beelden die door de jaren heen gemaakt zijn maakt ‘m prima kijkvermaak. Om overigens te zeggen dat hij compleet van je scherm afspat? Mwah, niet echt, maar hij is fijn genoeg om ‘m compleet af te kijken. Iedereen doet namelijk z’n zegje over z’n feelings met betrekking tot Armada en dit inclusief de leipe beelden die ermee gepaard gaan maakt ‘m lekker.

Voor nu zijn de ogen bijvoorbeeld gericht op Tanner Hall met z’n Here After, maar er zit nog genoeg in het vat voor komend seizoen dat we de complete crew van Armada mogen aanschouwen. Stay tune for more!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's