Video's - 3 december 2018   12:03 Audi Nines dropt brute highlights edit van de 2018 editie

Door:

Jazeker, maak dus maar even een paar minuten vrij want Audi Nines is om de hoek komen kijken met een highlights edit! En hij is niet alleen bruut, want hij is ook…

…Weird. Nouja enkel op het begin dan, want daarna snappen we wel weer waar we naar zitten te kijken en op het einde valt alles op z’n plek. In ieder geval, bij ons en we hopen dat dat bij jou ook het geval gaat zijn. Maar voordat je ‘m helemaal af hebt gekeken is het een beetje…

Ja, weird. We hebben er geen andere bewoording voor. Want Xavier De Le Rue die omhoog aan het klauteren is snappen we ergens wel, want dat is wat Xavier eigenlijk altijd wel doet. Maar het heeft niet zoveel met Audi Nines te maken, right?

Of missen we wat? Dan horen we het ook graag hoor, maar geef ons anders maar de actie die op 1.40 minuten begint! En doorloopt tot het einde, want er zitten heel wat heerlijke shots tussen. We wilden overigens je wat voorbeelden geven waar je even naar uit moet kijken, maar dan blijven we aan de gang. Ja, dat doen we dus maar niet. Gewoon gluren, dat moet je!

Want al met al blijft het wel gewoon een enorm dik evenement daar in Sölden. Audi Nines is hopelijk ook komend jaar weer van de partij aangezien deze week altijd wel garant staat voor bijzondere tricks die je eigenlijk nergens ziet. En tja, dat in combinatie met het filmen van deze tricks via drones maakt dat het weer een leipe video is geworden, ook al moet je ‘m dus wel helemaal afkijken wil je ‘m begrijpen. Snel maar even doen dus!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's