Video's - 24 december 2019   20:37 Audi Nines geeft je alvast een heerlijk voorproefje voor 2020

Door:

“Hello internet and welcome to behind the nines! A behind the scenes inside to what makes Audi Nines possible!” En wait… Is dat de nieuwe setup?!

Oh yeah bitches, hier gaan we goed op! Audi Nines gaat blijkbaar wat vaker op je scherm voorbij komen en dit alles via de behind the scenes die ze her en der aan het verspreiden zijn.

Net zoals de beelden van hierboven trouwens. Uiteraard zijn er meerdere edits te vinden van Audi Nines op het internet, net zoals die laatste video dat ze enkel de drone footage erbij hebben gepakt, er een dikke edit van hebben gebouwd en die online hebben gezet. Maar goed, dat is vandaag de dag dus niet iets waar we mee bezig gaan, want er moet gekeken worden naar de Audi Nines 2020 variant.

Die moet namelijk beter, mooier, gaver en vooral: bruter.

Het was trouwens James Woods die in een aflevering van Woodsy’s World al een keer langs is geweest bij Audi Nines in Innsbruck. Toen was het om de nodige plannen door te nemen en werd er gevraagd om z’n input. Input, die Audi Nines eigenlijk als een must ervaart want zonder jongens als James Woods krijg je niet de input die je als een event zou willen krijgen.

Of naja, als je een beetje een event bent dan kijk je daar naar om. Maar! Dat avontuur van James Woods, daar wordt nu ook dieper op ingegaan!  Verder kan je 13 tot 18 april 2020 in je agenda zetten want dan gaat het evenement plaatsvinden. En eh…

…Zien we bij de uitgelichte afbeelding de nieuwe setup van Audi Nines 2020? Of is dat meer een optie waar ze wellicht wat mee willen doen? Je ziet het allemaal na de klik hieronder, kijk jij al uit naar Audi Nines 2020 in Sölden en Obergurgl?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's