Video's - 26 april 2018   9:20 Audi Nines komt met epische race-drone beelden van het event

Door:

Oehlala! Audi Nines komt met het grove geschut want ze hebben nu een edit online gegooid met daarin de bruutste drone beelden van de hele week!

Ken je de edit nog die Audi Nines online had gezet waarin ze vol gas gingen met de drones die boven het parcours hingen? Vermenigvuldig dat even met een aantal waar jij vrolijk van wordt en zo gaaf is onderstaande edit geworden.

Nee, maar echt. Deze beelden zijn echt om je vingers bij af te likken! Ook al is dat uiteraard altijd al wel wanneer we naar beelden van drones kijken, maar denk je eens in. Audi Nines. Een compleet uniek parcours. Atleten van formaat. En als klap op de vuurpijl: race drones!

Ja dat is dus wel iets om naar uit te kijken en gelukkig voor jou en mij deelt Audi Nines dus die beelden. Overigens kunnen we je nu wel gaan vertellen wie er achter de drones zaten, maar gaat je dat echt wat zeggen? Oh, echt? Okay, nouja dan vertellen we je gewoon bij deze de namen van de ‘artiesten’.

Want JohnnyFPV, RensenFPV en BanniUK waren aanwezig om hun kunstsen te vertonen terwijl een Sebbe de Buck & James Woods bijvoorbeeld over de schansen heen stiefelen. Ja die JohnnyFPV en RensenFPV snappen het wel hoor, wat een bazen zijn dat zeg!

Nee sorry, we hebben echt geen flauw idee wie die drie heren zijn, maar dat ze geniale beelden schieten weten we ondertussen. Sölden is in ieder geval vergezeld door drie van die race drones en Audi Nines heeft er weer wat gave shots bij. Zoals het hoort, zullen we maar zeggen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's