Video's - 18 januari 2016   10:01 Auto’s worden bijna bedolven door lawine!

Door:

Holy shIt, dan zit je wel even flink te shaken in je auto! In het Zwitserse Randa kwam een lawine naar beneden rollen die ook nog eens over de weg heen kwam. Gas erop en wegwezen! 

Niet alleen met je ski’s of snowboard kan je dus onder een lawine terecht komen, ook met de auto kan je heel veel pech hebben! Als je ergens op een kleine bergpas in de file staat en zo’n sneeuwmassa komt op je af, dan komen de echte Schumacher skills naar boven…

Wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt door deze lawine en konden alle auto’s op tijd wegrijden om de sneeuwmassa te ontwijken, maar zoals je ziet kon het ook anders aflopen. Stel je voor dat je in een auto zat die de volle laag zou krijgen!

Deze sneeuwmassa kwam naar beneden bij het kleine dorpje Zwitserse dorpje Randa, dat op de route naar Zermatt ligt. Normaal gesproken wordt zo’n bergpas afgesloten wanneer er accuut lawinegevaar is zodat de lawinedienst alles veilig kan maken, maar zo te zien hebben ze hier een inschattingsfoutje gemaakt. Oeps!

Overigens zijn deze wegen inmiddels sneeuwvrij gemaakt en zouden er als het goed is geen lawines meer naar beneden moeten komen. Wel net zo prettig als je naar Zermatt gaat met de auto! +1 voor die dude die z’n auto nog om weet te keren!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's