Video's - 22 april 2019   16:34 Behind the scenes bij Audi Nines 2019 #1: The Office

Door:

Het gruwelijk vette event genaamd Audi Nines is vandaag van start gegaan en dus een mooi moment om eens achter de schermen te gluren. Want, hoe werkt het eigenlijk allemaal?

En hoe krijgen ze het in vredesnaam voor elkaar om zo’n bizar evenement telkens maar weer naar een hoger niveau te tillen? En die creaties die ze elk jaar uit hun mouw weten te schudden, hoe zit dat? En hoe kan het dat we eigenlijk al in het begin van het seizoen aan het uitkijken zijn naar een nieuwe editie van Audi Nines? En…

…Nouja, je snapt wel een beetje waar we heen willen, toch? We hebben rondom Audi Nines meer vraagtekens dan uitroeptekens in ons hoofd rondrennen en dus kwam deze behind the scenes video wel echt als geroepen.

Nee, maar echt als geroepen. “In this episode we introduce you to the talented, extraordinary people who make the Audi Nines possible,” en dus ga je een inside view krijgen van het kantoor van Audi Nines. We weten niet of je het al weet, maar voor elf jaar zijn ze al druk bezig om het een en ander voor elkaar te krijgen. En het mooie is? Het complete ontwerp van Audi Nines wordt in samenspraak met de atleten gedaan!

Ergens niet zo heel erg vreemd want als je expertise wilt moet je het aan de beste vragen, maar hoe de organisatie er mee omgaat is wel mooi om te zien. Hier blijft het natuurlijk niet bij en eigenlijk is het gewoon een must om de eerste aflevering te bekijken. Ze weten van alles wel wat moois te maken en zo ook van deze aflevering.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's