Video's - 28 april 2019   12:00 Behind the scenes bij Audi Nines 2019 #2 & #3: Build Up & First session

Door:

De actie is aan daar bij Audi Nines, maar we gaan van te voren nog even gluren bij de opbouw!

We hebben de eerste aflevering voorbij zien komen van Behind The Nines, zoals ze dat zo mooi noemen, en nu is het tijd om te kijken naar de creatie. Die is namelijk echt te bizar voor woorden en als we dan toch bezig zijn: we hebben meteen aflevering drie voor je klaar gezet waardoor je de creatie in actie kan zien.

Want dat is uiteindelijk waar je het voor doet, right? We willen actie zien, we willen iedereen zichzelf helemaal naar de maan zien sturen terwijl ze een trick doen die ze nog nooit hebben gedaan! Neem nou Andri Ragettli bijvoorbeeld, die stuurt alles even richting een Quad Cork 1980, dat is én iets wat je niet zomaar ziet én het is iets wat Audi Nines juist probeert te stimuleren.

Hoe dan ook, we willen overigens niet zeggen dat je aflevering twee moet skippen he, want dat is zeker niet de bedoeling. Plus, hij duurt maar vier minuten, dus ga nou niet doen alsof je zo’n druk leven hebt dat je die moet overslaan. Want desnoods pak je ‘m maar even mee als je op het toilet zit, dit moet je gewoon even zien. Er komt snel weer meer actie uit Sölden en Obergurgl, dus zorg er eveneens maar voor dat je paraat staat.

Oh, en wat te denken van onze trots? Niek van der Velden, Loranne Smans en Sebbe de Buck zullen nog een keer voorbij gaan komen dus ook dat moment zit nog in de koker! Meer actie zien van Audi Nines? Klik dan hierrrr.

#2: The Build up

#3: Fist session

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's