Video's - 20 januari 2018   10:03 Behind the scenes bij Bobby Brown’s zieke top to bottom run in Mammoth

Door:

We waren onze kaak van de grond aan het rapen toen we de beelden zagen die Bobby Brown online gooide, maar nu we er nog meer over weten vinden we het helemaal een grandioze actie. Want een top to bottom run in elkaar draaien doe je niet zomaar even, maar wat ging er allemaal aan vooraf? Check het in de behind the scenes!

De video was vorig jaar online gezet en nu zijn er dus extra beelden van opgedoken. Dat heeft Red Bull overigens wel handig gedaan, want we waren de bizarre run van Bobby Brown eigenlijk een beetje… Vergeten? Naah, dat is niet het goede woord, maar er is tegenwoordig wel genoeg actie in de tent dat we er niet echt meer bij stil stonden.

Daar is dus verandering in aangebracht want na de behind the scenes beelden die ze al eerder online gooiden, daar gaan ze nu nog eens extra diep in op het project. Want dat was het natuurlijk! Wij zien alleen maar een paar minuten aan shots, vegen ons kwijl van ons mond, wrijven in onze wijd openstaande ogen en gaan weer door met ons leven. Maar Bobby Brown en de crew? Die waren al tijden bezig om alles te regelen!

En daar staan we niet echt bij stil. Natuurlijk, wel een beetje want we weten allemaal wat voor moeite het heeft gekost om zoiets tot een succes te brengen, maar de echte foute momenten zijn er tot nu toe nog allemaal uitgeknipt. Tot nu toe!

Want heb je je wel eens bedacht dat wanneer Bobby Brown de laatste schans verkeerd pakt, ook meteen alles opnieuw kan? Of wanneer de cameraman even de verkeerde snelheid heeft en Bobby Brown uit het zicht verliest? Dat geeft inderdaad gezeik in de tent… Check snel de beelden van Bobby Brown hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's