Freestyle. Video's - 10 juli 2019   17:39 Behind the scenes bij de bizarre ‘ski the world’ van Candide Thovex #2

Door:

Na de escapades van aflevering één uit ‘Behind the Scenes met Candide Thovex’ hebben we nu aflevering twee voor onze neus gekregen. En daarin gaan we naar Italië!

Eerst een start maken met de allereerste aflevering van deze behind the scenes webserie achtige reeks van Candide Thovex? Dat kan, gewoon even op deze blauwe tekst klikken!

We moeten er even meteen eerlijk bij zeggen dat we echt geen flauw idee hadden dat ook Italië aangedaan werd als plek waar Candide Thovex zijn ski’s onder zou binden, maar we zijn maar wat blij dat hij het gedaan heeft.

Want 1) het zorgde voor heel wat leipe beelden en 2) als hij het niet gedaan had dan was er ook geen behind the scenes materiaal van online gekomen!

Mmmm, bij nader inzien is dat laatste argument er niet eentje waar we een huis op zouden moeten bouwen als het nodig was, want in dat geval kon hij ook gewoon ergens anders terecht zijn gekomen met z’n dikke Faction skis.

Hoe het verhaal zich verder ook zou gaan ontwikkelen: de beelden van Candide Thovex z’n avontuur in Italië liegen er niet om. Het was namelijk aardig werken voor de beste man om er ook maar een goede bocht uit te kunnen slepen, maar hey! We hebben het over Candide Thovex of we hebben het niet over Candide Thovex he.

Want uiteindelijk zag het er toch nog wel ergens easy goings uit. Achja, in dat geval kan je je dus op gaan maken voor een heel zanderige setting, wat geklauter en verder laten we het gezellig over aan de video om jou te vertellen wat er allemaal is gebeurd. Wil je nog even het origineel bekijken? Dat kan hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle