Video's - 25 april 2018   9:31 Behind the scenes bij de heerlijke urban edit ‘imagination’ van Tom Wallisch

Door:

Ken je die epische urban edit nog, waarbij Tom Wallisch echt niets heel liet van Nelson? Daar zijn nu behind the scenes beelden van online gekomen!

En daarmee hebben we meteen weer een must see voor je in petto en dan hebben we het uiteraard over beide video’s. De behind the scenes zijn namelijk fijn om naar te kijken én de edit an sich is al om je vingers bij af te likken. Plus, het is Tom Wallisch die in een brute urban edit voorbij komt, wat wil je nog meer?!

Nouja, nog meer beeldmateriaal graag? Dat blijkt nog wel even lastig te zijn, ook al kunnen we nu met die bijna tien minuten aan behind the scenes beelden van hieronder ook al wel een eindje opweg gebracht worden.

Wat Imagination zo fijn maakt om naar te kijken? Mwuah, meerdere dingen, maar vooral ook de setting maakt dat het een edit is geworden waar je ons voor wakker kan maken. En wanneer er dan ook nog eens behind the scenes beelden van online komen… Dan zijn we fan!

En, zoals gezegd, in de video is Tom Wallisch degene die de tricks aan elkaar mag gaan rijgen en als we het iemand graag zagen doen. Dan is het wel Tom Wallisch! In Imagination is hij de ‘denkbeeldige vriend’ van het kindje op de achterbank en wanneer je de video bekijkt snap je dat meteen.

Why, you ask? Nouja, iedereen heeft als kind wel eens naar weilanden en dergelijke gekeken met de gedachte dat hij of zij daaroverheen zou crossen, laat staan wanneer je door een besneeuwde stad rijdt! Wanneer je de beelden nog niet hebt gezien kan je hierrrrr even op klikken, de minuten zijn écht goed besteed.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's