Freestyle. Video's - 20 november 2019   10:53 Behind the scenes bij de onwerkelijke ‘Unrailistic 2’ van Jesper Tjäder

Door:

Dat Unrailistic 2 van Jesper Tjäder een project is die je niet zo snel vergeet moge duidelijk zijn, maar wat ging er allemaal aan vooraf en hoeveel keer duurde de tricks voordat Tjäder ze goed uitvoerde?

Dat gezegd hebbende, jij mag raden hoelang Jesper Tjäder deed over bijvoorbeeld de ‘The Triple S to Triple Kink’. Nou, hoeveel denk je? Als je de final version hebt gezien dan weet je al wel een beetje in welke richting je moet gaan zoeken, maar anders horen we graag hoeveel het volgens jou heeft geduurd. Maar dan wel vóórdat je ‘m aan hebt geklikt he!

“Yeah, Unrailistic 2 is… Eh… Hard to explain”, aldus de bedenker en uitvoerder van dit zieke project. Maar wat we je in ieder geval mee kunnen geven is dat Jesper Tjäder geen zin meer had in boxen en juist heel erg veel zin in technische tricks. En dan dit alles nog in z’n hometown Åre.

Ondertussen is z’n maatje Øystein Bråten ook gearriveerd om even gezellig mee te skiën en ook hij komt al gauw tot de conclusie dat dit alles echt niet te behappen valt. Want een Underflip On Misty Out? Kom op, dat is echt insane en in dat geval vinden we 70 keer proberen nog niet eens zo heel erg gek.

Het zijn maar een paar voorbeelden van wat er allemaal op je te wachten staat, want met dik een kwartier aan beelden hebben we uiteraard nu nog niet eens een kwart weten te bespreken. Zoals de rail die ze zeven meter hoog in de lucht houden door middel van een kraan op een bully bijvoorbeeld, waar z’n vriendin de kriebels van kreeg.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle