Video's - 4 augustus 2015   10:01 Behind the Scenes bij GoPro Line Of The Winter winnaar Leo Taillefer

Door:

De organisatie van GoPro laat zijn speciale wedstrijden natuurlijk niet zo maar aan zich voorbij gaan. Daarom hebben ze de winnaar van Line Of The Winter op de gevoelige plaat vastgelegd toen hij te horen kreeg dat hij maar liefst 20.000 dollar op zijn rekening gestort zou krijgen én dat hij zichzelf GoPro Line Of The Winter 2015 mocht noemen. Hoe Léo reageerde toen hij het goede nieuws hoorde? Even klikken!

GoPro heeft het afgelopen seizoen menig wintersporter iets te hard een schans en/of bocht laten nemen in de hoop dat ze er met duizend dollar vandoor zouden gaan, maar jammer genoeg voor hen is zoiets maar voor een handvol mensen werkelijkheid geworden. Léo Taillefer was wel één van die gelukkige die met zijn run geld wist te winnen en zo dong hij automatisch mee voor de grote prijzenpot van maar liefst twintig duizend dollar (!).

We weten ondertussen allemaal hoe dat is afgelopen aangezien het uiteindelijk nog maar eens Léo Taillefer was die in de prijzen was gevallen. We zeiden het de vorige keer ook al en we doen het gewoon nog maar eens: Binnen twee minuten en achtendertig seconden even duizend dollar mogen verwelkomen om naderhand ook nog eens twintig duizend dollar te ontvangen, het is en blijft een bizar verhaal!

Maar goed, Léo heeft zich er in ieder geval voor in het (angst?)zweet gewerkt waarna hij zichzelf nu de grote winnaar van GoPro’s video contest Line Of The Winter mag noemen. Voordat het alleen zo ver was nam GoPro nog even contact met Léo op via Skype onder het mom ‘we willen even een klein interviewtje met je houden’, maar wat Mr. Taillefer niet wist was dat dit meteen de bekendmaking was dat hij gewonnen had!

En zo had GoPro dus meteen zijn hoofd en reactie op de camera vastgelegd! Het mysterie van de liggende skiër is trouwens nog steeds niet opgelost en het lijkt er nu op dat we daar nooit antwoord op gaan krijgen.. Maar goed, bekijk snel de video! Zou jij ook als Léo reageren, of toch anders?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's