Video's - 7 april 2015   13:24 Behind the scenes bij het Nederlands Kampioenschap 2015 in Laax

Door:

We hebben enkele dagen geleden al ruimschoots stilgestaan bij de wedstrijden die tijdens het Nederlands Kampioenschap Snowboard & Freeski in Laax verreden zijn, maar nu hebben we nieuw materiaal over deze week op weten te snorren. De Nederlandse Ski Vereniging heeft namelijk een video in elkaar gezet waarin ze met verschillende snowboard talenten uit de Nationale Selectie van de junioren richting de wedstrijden gaan. Snel even klikken voor de behind the scenes beelden dus!

Erg gaaf initiatief van de NSkiV, want via deze manier kunnen we op een erg leuke manier nog eens terugblikken op het Nederlands Kampioenschap in Laax, Zwitserland. Het was helaas niet een week geworden waarin veel wedstrijden verreden werden, maar degene die doorgingen waren zeker de moeite waard en bij de discipline slopestyle speelt de NSkiV daar dus handig op in. Daarnaast is het voor de junioren die ze op de camera vastleggen ook meteen een erg leuke ervaring natuurlijk! De Nederlandse Ski Vereniging heeft er voor gekozen om vier talenten met een camera te achtervolgen om ze zo nu en dan ook nog eens een microfoon onder hun neus te duwen zodat ze tekst en uitleg kunnen geven.

Het gaat hier om Max de Vries, Ziggey van Bouwhorst, Erik Bastiaansen en Babs Barnhoorn die zelfs tijdens het ontbijt op de gevoelige plaat werden vastgelegd, maar het echte werk was natuurlijk de slopestyle wedstrijd die op vrijdag van start ging. Nu weten we ondertussen al wel wie deze wedstrijd heeft gewonnen en waar de vier talenten zijn geëindigd, maar veel meer dan dat hebben we er eigenlijk niet van meegekregen. Gelukkig is daar dus nog de Nederlandse Ski Vereniging die voor wat extra beeldmateriaal rondom het NK in Laax zorgt.

We hopen stiekem dat er in de loop van de week nog meer video’s online gaan komen, maar of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog maar de vraag. Check de beelden van Max, Ziggey, Erik en Babs!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's