Video's - 5 april 2018   8:56 Behind the scenes bij Kjeld Nuis zijn recordpoging op ijs

Door:

Er was al een live video te zien van Kjeld Nuis zijn record poging en nu is er extra beeldmateriaal online gekomen!

Daar zitten we uiteraard op te wachten want het is toch ook gewoon een geniale actie welke Kjeld Nuis in samenwerking met Red Bull voor elkaar heeft weten te boksen?

Juist, dat vonden wij nou ook en we zeiden het in het vorige artikel ook, maar we doen het gewoon nog eens zonder enige vorm van schaamte: wij zouden op die krengen niet eens rechtop kunnen blijven staan. Echt gewoon zonder te proberen weten we dit al gewoon zeker.

Geef ons maar gewoon 100 millimeter onder de voet, daar kunnen we wel wat mee, maar met 1.1 millimeter op ijs?! Dat laten we liever aan de mensen over die het kunnen en Kjeld Nuis is er daar eentje van. Die klokte dus met alle plezier even 93 kilometer per uur waarna hij zijn record meteen in z’n handen gedrukt kreeg. Trots als een pauw stond hij ermee te poseren en groot gelijk geven we ‘m, die titel pakken ze Kjeld Nuis niet meer af!

De snelste man ooit op ijs, het klinkt ook wel badass trouwens hoor. Alsof je ook meteen de koning van de ijsblokjesmaker bent ofzo. Ja, dit klinkt als een k*tverhaal, maar we weten gewoon niet precies hoe we het moeten omschrijven. Maar goed, het heeft wel wat. Voor meer informatie daarover kan je hierrrrr terecht. En dan hebben we het over die race naar 93 kilometer per uur he, niet over de koning van de ijsblokjesmaker. Bekijk snel hieronder de beelden en de vraag is nu natuurlijk: hoelang gaat dit record stand houden? Want durft iemand zich er meer aan te wagen?

Bron:

Foto: Marcel van Hoorn – Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's