Video's - 9 december 2017   10:18 Behind the scenes bij LJ Strenio tijdens X Games: Real Ski 2017

Door:

We hebben je al alle video’s laten zien met betrekking tot X Games: Real Ski 2017, maar er zat uiteraard nog veel meer achter dan alleen maar die gelikte video’s waar je van ging kwijlen. Daarom ging X Games nog maar eens wat dieper in op de fan favorite award winnaar én tegelijkertijd derde plek in deze editie!

Kijk eens aan, we mogen ons weer op gaan maken voor behind the scenes! Uiteraard zitten en zaten wij ook met vragen die we graag beantwoord zouden zien. Want hoe beleefde hij het hele avontuur om te filmen voor Real Ski, hoe dacht z’n filmer erover en niet geheel onbelangrijk: hoe kijken de andere atleten tegen ‘m aan?

Wat betreft dat laatste: dat is enkel en alleen lof voor LJ Strenio. Want wanneer bijvoorbeeld Henrik Harlaut, Tom Wallisch en Khai Krepela goede woorden voor je over hebben, dan weet je dat je op de goede weg bent. Ook al weten we ook wel dat ze dit niet zouden uitzenden wanneer bijvoorbeeld een Tom Wallisch er even een betoog uit blaft met teksten dat hij LJ Strenio compleet niet ziet zitten, dat ze ‘m z’n ski’s moeten afpakken en LJ een verbod moeten opleggen omdat hij er niets van bakt.

Dat zal je ‘m dan ook weer niet horen zeggen, maar ey! We geloven de atleten op hun woord dat ze eerlijk zijn over LJ en hieronder zie je niet alleen de tekst en uitleg, ook de video himself komt even voorbij en dan zul je zelf ook wel kunnen beamen dat zijn video er eentje is die echt de moeite waard is. Ook al is dit misschien ook wel overbodig aangezien je de video’s al gewoon op dag één dat ze uit waren hebt bekeken. Zo zien we het graag! Als onderstaande video niet werkt, klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's