Dé winterse lifestyle website van de BeNeLux!

Meld je gratis aan!

De Streif
Behind the scenes bij Max Stöckl die per mountainbike de Streif uitreed

Gepost op

Bizarre beelden, dat vonden we het toen we Max Stöckl op z’n mountainbike naar beneden zagen denderen over wellicht Oostenrijks’ meest bekende piste. Want terwijl de Streif er helemaal klaar voor lag liet Max Stöckl nog maar eens de schroeven in z’n mountainbike banden aandraaien, maar hoe ging dat allemaal in z’n werk en hoe kwam Max op dit bijzondere idee? Check het in de behind the scenes!

Wil je eerst de video zien van Max Stöckl die z’n ‘normale’ mountainbike over de ijzige piste van Kitzbuhel stuurt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken!

Toen we de beelden voor het eerst zagen zaten we een beetje vreemd voor ons uit te kijken. Nu zullen mensen die ons kennen zeggen “ja, maar dat doen jullie wel vaker” en dat zullen we ook niet ontkennen, maar we keken in dit geval even zo omdat Max Stöckl zichzelf gewoon vrijwillig van de Streif af heeft gecrost. Per mountainbike!?

Ja dat vonden we, en vinden we nog steeds, erg raar en ongeloofwaardig, ook al scheelt het wel dat we de beelden nog hebben. Maar tegelijkertijd schreeuwde het ook om meer shots, want er kwamen zoveel vragen bij ons naar boven!

Gelukkig zit zoiets bij Red Bull altijd wel goed want we kunnen hieronder ons op gaan maken voor behind the scenes beelden. Dus nu komen we eindelijk te weten wat Max Stöckl bezielde en of het allemaal verliep zoals hij het had gewild. Want om onszelf even te quoten: “De Streif op een setje ski’s naar beneden banjeren is wat ons betreft al een activiteit die je het beste in de categorie “BEN JE WEL HELEMAAL LEKKER IN JE BOVENKAMER?!” kan plaatsen, maar de Streif ook nog eens per mountainbike afdalen?!”

Check hieronder de beelden, blijkbaar is het dus wél gewoon mogelijk om met een top snelheid van 106 km/h met je mountainbike over sneeuw heen te crossen!

Er zijn nog geen reacties. Je bent de eerste!

Reageer