Video's - 28 februari 2016   16:21 Behind the scenes bij naakte Lindsey Vonn voor Sports Illustrated

Door:

Je hebt ze vast en zeker al wel voorbij zien komen: de naaktfoto’s foto’s van Lindsey Vonn waarop ze te zien is met enkel een laagje verf wat haar lichaam bedekte. De foto’s zijn de hele wereld over gegaan en nu is het dan ook de hoogste tijd dat we een stapje verder gaan. Na de klik staan er namelijk bewegende beelden op je te wachten van dit naakte Sports Illustrated avontuur dus snel klikken, let overigens wel op: ze zijn nog steeds aardig NSFW!

En wanneer je je nu, wellicht met een iets te hoge, hysterische kreet, afvraagt waar we het in vredesnaam over hebben dan vragen we ons serieus af waar je de afgelopen dagen hebt gezeten. In een grot? Bij je schoonouders? In een grot bij je schoonouders?! Het maakt allemaal niet uit want er is serieus geen enkele reden te bedenken hoe het kan dat je dit hebt gemist! Zoals gezegd gingen de foto’s de complete wereld over want het is niet zo heel erg vaak dat je Lindsey Vonn zonder kleding voorbij ziet komen!

Buiten dat, Lindsey Vonn is sowieso fijn om naar te kijken en dan maakt het eerlijk gezegd niet uit of het nou met of zonder kleren is. Toegegeven: we blijven mannen dus een voorkeur hebben we wel, maar eh.. tja, je snapt vast wel wat we bedoelen. En we waren dan ook positief verbaasd toen we er achter kwamen dat de meest succesvolle vrouw op de ski’s voor Sports Illustrated uit de kleren was gegaan, ook al bleek dat nog niet eens alles te zijn.

Want er waren ook nog eens bewegende beelden geschoten! Aii, karamba! Ja inderdaad. En wie zouden wij zijn om die niet te sharen met je? Hieronder kan er dan ook genoten worden van Lindsey Vonn die zich in eva kostuum op een Caribisch eilandje op de gevoelige plaat liet vastleggen wat uiteraard de kers op de taart is van dit avontuur. We verwachten overigens niet dat er nog meer beeldmateriaal online gaat komen, ook al doet hoop leven natuurlijk! Dus jongens, als we nou met z’n allen blijven hopen..

Bij deze wederom een waarschuwing dat het NSFW is! Dus of bekijk ‘m als je baas weg is, of kijk ‘m samen met je baas. Ach, whatever. Het is Lindsey Vonn. Je baas zal dat vast ook wel kunnen waarderen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's