Video's - 12 april 2015   12:27 Behind the scenes bij Red Bull Crashed Ice 2015 in Belfast

Door:

Het seizoen mag dan wel al even verreden zijn, de beelden blijven iedere keer dat we er naar kijken een enorme grijns op ons gezicht toveren. Dit seizoen was er weer eentje die erg gaaf was en we waren dan ook extra verheugd te merken dat Gillette de moeite heeft genomen om de atleten en de makers van de track in Belfast onder vuur te nemen met een hoop vragen. Dit zorgde voor nieuw beeldmateriaal wat we jullie niet willen onthouden dus snel klikken en kijken!

We vinden het altijd fijn wanneer we behind the scenes beelden voor onze neus krijgen en ook deze keer is dat het geval. Nu hebben we natuurlijk vanuit Red Bull zelf al een hele hoop behind the scenes beelden te zien gekregen, 4 Below Zero was namelijk wel echt de moeite waard, maar toch is het nog extra leuk wanneer een externe partij er eens een kijkje gaat nemen.

In dit geval was dat dus Gillette World Sport en zij gaan nog even wat verder dan alleen met de drie bekendste atleten praten! Zo wordt er in Belfast ook nog ruim de tijd genomen om met Sports Director Chris Papillon een woordje te wisselen, want hoe wordt zo’n baan nou eigenlijk gebouwd? En hoelang doen ze er over voordat alles helemaal klaar is voor de wedstrijd? Daarna is het tijd voor de atleten, want zij zijn degene die de track maar een paar keer in het echt mogen trotseren voordat het om de echte knikkers gaat.

Je had ze waarschijnlijk al wel kunnen benoemen toen we over ‘de drie bekendste atleten’ spraken, maar we hebben het dan natuurlijk over Cameron Naasz, Scott Croxall en Marco Dallago. Alle drie komen ze voor in 4 Below Zero en alle drie nemen ze in Belfast de tijd om wat vragen van Gillette te beantwoorden, bekijk de video!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's