Video's - 29 november 2017   17:04 Behind the Scenes bij Rogue Elements: Sneeuwscooter rijden op ski’s met Tim Durtschi

Door:

Het zal je waarschijnlijk enorm verbazen, maar ook bij Teton Gravity Research kwamen ze erachter dat niet alles zo één, twee, drie gefilmd was. Dat bleek nog maar eens en zo werd Rogue Beings geboren, de Behind the Scenes webserie van TGR, en ditmaal is het Tim Durtschi die zichzelf voor de lens voorbij ziet komen. Zo gaan we pillows hoppen met de Amerikaanse skiër, maar wordt er dus ook uitgevonden of je sneeuwscooter kan rijden op ski’s!

Het klinkt een beetje als het begin van een sterk verhaal in de kroeg… “Ja ik stond dus ergens in de backcountry op m’n ski’s een beetje te chillen toen ik een sneeuwscooter zag staan. Ik moest omhoog, maar had geen zin om m’n ski’s uit te doen. Dusja, wat doe je dan? Toen besloot ik ‘m maar aan te trappen met die krengen aan!” Of iets in de trant zal het zijn geweest wat Tim Durtschi moet hebben gedacht. Maar zoals je hierboven als foto ziet is het toch écht waar gebeurd!

Rogue Beings is dus de Behind the Scenes webserie van Teton Gravity Research waarin ze laten zien dat het niet allemaal ‘even’ is geregeld om zo’n film in elkaar te knutselen. Maar behalve dat vinden we het ook enorm leuk dat TGR dit doet, want er zit nou eenmaal een hoop avontuur achter de lens! Er is nog zoveel wat we niet weten van die films, dus laat deze Rogue Beings maar gewoon komen hoor boys. Dat vinden we helemaal niet erg.

Het is dus op dit moment aan Teton Gravity Research om meer content online te gooien want je merkt wel dat we hier zeker op zitten te wachten! Tot die tijd is het Tim Durtschi die onder andere met een sneeuwscooter op avontuur gaat, denk jij dat ‘t hem lukt?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's