Video's - 5 maart 2018   9:17 Behind the scenes bij X Games Real Ski 2018 winnaar Phil Casabon

Door:

Extra footage van de atleet die X Games Real Ski 2018 heeft gedomineerd is altijd welkom en zeker wanneer het Phil Casabon betreft!

Meerdere jaren heeft X Games geprobeerd om Phil Casabon te strikken voor Real Ski en dat leidde telkens tot… Eh, bar weinig. Maar! Gelukkig voor X Games en voor ons heeft Phil dit jaar wel de invite geaccepteerd en dus lag er een aardige druk op z’n schouders.

De reden hiervan was dat Phil bezig was met andere projecten en ook blessures waren aan de orde van de dag bij ‘m, dus dat deed Phil Casabon besluiten om de uitnodiging telkens naast zich neer te leggen. Gelukkig is daar nu verandering in aangebracht en tja, als je altijd nee zegt en dan opeens wel toehapt, dan moet je er iets grandioos van maken ook. Right? Je kunt niet zeggen ‘oh, nee, ik wist niet wat het allemaal inhield, maar nu doe ik wel mee. Gewoon, om te kijken’ ofzoiets. Nee, zo zit de wereld niet in elkaar. Meteen gas geven en je concurrenten sneeuw laten happen, dat moet je doen!

En je kunt al raden wat Phil Casabon heeft gedaan he, want je wint niet zomaar even X Games Real Ski én de Fan Favorite award. Daarnaast had hij op zo’n straatlengte afstand gewonnen dat er echt geen twijfel meer over mogelijk was wie er nou met de hoofdprijs vandoor zou gaan.

Phil Casabon heeft weer even laten zien wie er de beste is en dat schreeuwt uiteraard om een dieper interview dan wat we hiervoor te zien kregen. Daarom moet je ‘m snel hieronder bekijken! Overigens wilden we vragen of Phil ook je favoriet was voor de titel van X Games Real Ski 2018, maar kom op… Daar was gewoon geen twijfel over mogelijk.

Ps. het is ESPN, dus als je geen video ziet of hij doet het niet klik dan hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's