Video's - 31 maart 2018   9:22 Behind the scenes bij X Games Real Snow 2018 winnaar Frank Bourgeois

Door:

Op de vraag ‘wat heeft hij moeten doen om te winnen’ krijg je antwoord, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Gluur daarom mee over de schouder van Frank Bourgeois tijdens X Games Real Snow 2018!

Welke keuze had jij gemaakt wanneer je moest kiezen tussen ijshockey en snowboarden? Ach, stomme vraag, natuurlijk kies je voor snowboarden, maar die vraag was wel wat reëler bij Frank Bourgeois toen hij klein was. Opgegroeid in Canada wordt je natuurlijk best wel enorm erg opgevoed met een puck op het ijs, waardoor de keuze wel even wat lastiger was.

Uiteindelijk koos hij dus voor snowboarden en dat ging ‘m prima af en ook bij de wedstrijden merkte hij dat er wel wat te halen viel. En tja, toen kwam Will Demers om de hoek zetten! De videograaf, die nu z’n edit uit X Games Real Snow 2018 heeft gefilmd, kwam dan ook naar ‘m toe kwam met de vraag of hij een street edit met ‘m wilde gaan maken en daar werd Frank wel blij van. Wij overigens ook, want dat betekende waarschijnlijk het begin van iets moois waar we nu van kunnen genieten!

Verder willen we er niet compleet over uitwijden wat Frank Bourgeois allemaal heeft uitgevroten om die gouden medaille aan het einde van de rit om te krijgen, want daar zijn de bewegende beelden voor. Zo kan je genieten van z’n verhalen en is er ook nog eens iets nieuws wat je gaat horen. In plaats van het feit dat wij het allemaal voor je voorkauwen. Dat willen we niet, dus snel even hieronder op play klikken en kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's