Video's - 16 november 2016   10:10 Behind the scenes met iboardcast bij Europa Cup in SnowWorld

Door:

Je moet onder een steen hebben gelegen wanneer je niets van de Europa Cup wedstrijden hebt meegekregen. De dagen vlogen voorbij, we hebben twee grandioos mooie wedstrijden gehad en gelukkig was daar nog Johnny Dertien, host van iboardcast, die alles in een verse edit gezet heeft. Nu pakt hij het nog maar eens op met extra beeldmateriaal en die staat na de klik op je te wachten!

De man die, als het aankomt op gave events, overal en nergens te vinden is was ook bij de Europa Cup wedstrijd van donderdag in Landgraaf. De edit met de mooiste momenten van die wedstrijd én uitslagen zijn ondertussen al even op het wereld wijde web te vinden, maar nu pakt iboardcast even door en wel met een behind the scenes video die hij gemaakt heeft!

Johnny Dertien neemt je in de video die hieronder voor je klaar staat mee langs alles wat hij heeft meegemaakt in die anderhalve dag. We starten dan ook bij zijn huis, mogen we meegenieten van zijn drie uur durende trip richting Landgraaf én krijgen we echt bijna alles te zien wat hij heeft meegemaakt.

Verder legt hij uit wat hij zoal een beetje doet, waar je op moet letten met het filmen in een koude hal en in de lift wordt hij bijgestaan door Thomas van Bemmelen, de eventspeaker van de wedstrijden. Check dus snel de beelden en scroll verder naar beneden om z’n highlights edit te zien!

Grote winnares van de twee wedstrijden was natuurlijk Babs Barnhoorn, de talentvolle snowboardster uit Zoeterwoude die beide dagen richting de hoogste trede van het podium mocht afreizen. Verder was het Erik Bastiaansen die bij de eerste wedstrijd als winnaar uit de bus kwam en veroverde Max de Vries de overwinning tijdens de tweede wedstrijd. Lees de recaps van dag 1 hierrrr en van dag 2 hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's