Video's - 13 februari 2017   12:39 Behind the scenes met Johnny Dertien tijdens Slopestyle Masters

Door:

Ondertussen heb je al aardig wat beelden voorbij zien komen van Slopestyle Masters 2017 die in SnowWorld Landgraaf werd gehouden, maar het is nooit helemaal klaar en af voordat Johnny Dertien van Iboardcast zijn beelden online heeft gezet. Dat is gebeurd waardoor we mee kunnen kijken met Johnny Dertien zijn avonturen!

Wil je eerst de recap lezen voordat je je aan deze vlog van Johnny Dertien waagt? Dat kan, klik even op deze blauwe tekst en je kunt meteen aan de slag met alle tekst en foto’s!

Slopestyle Masters 2017 had een extra mediaman aanwezig en dan hebben we het niet over RTV Parkstad die hun materiaal mee had genomen. Johnny Dertien, beter bekend als Iboardcast, was ook richting SnowWorld Landgraaf afgereisd en hier heeft hij het nodige aan mooie beelden geschoten!

Verder heeft Johnny Dertien ook nog eens Eindbaas Takku aan z’n haren weten te trekken en ‘m voor de camera gezet. Hier kwamen ze tot de conclusie dat Sean Taylor Events een mooie wedstrijd heeft weten te organiseren, ook al moesten we het doen met wat minder atleten op de startlijst. De grootste zorg was overigens niet de kwaliteit van de wedstrijd, maar wel die van de verlichting in SnowWorld Landgraaf! Als daar toch eens wat aan gedaan kon worden net zoals bij de Europa Cup wedstrijden bijvoorbeeld… Dan ben je al een héél eind!

Maar dat was zoals je hieronder gaat zien de keer dat er gefilmd werd nog niet het geval. Verder gaat Johnny Dertien nog naar een andere afspraak die hem naar het strand brengt waardoor het een vlog wordt die zeker even de moeite waard is om te kijken! Voor de echte video van Johnny Dertien kan je hierrrr terecht.

Oh trouwens vrouwen, Tak is nog vrijgezel en nog helemaal down to earth, zelfs na z’n interview op video, dus als je ‘m ziet lopen schroom niet om een praatje met ‘m te maken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's