Video's - 11 oktober 2019   17:34 Behind the scenes met TGR’s ‘Inside Winterland’: The Tech

Door:

Teton Gravity Research weet als geen ander hoe je iemand lekker kan maken en bezig kan houden. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om meerdere behind the scenes beelden online te zetten rondom ‘Winterland’ en ze starten met: De tech!

Sowieso is Teton Gravity Research echt on fire dit jaar, want ze komen met de ene na de andere banger van een film op de proppen. Alsof het niets kost en ook geen moeite is staat Winterland dus op de planning, maar ook Roadless gaat dit seizoen getoond worden aan het grote publiek.

Stuk voor stuk films om je vingers bij af te likken en bakjes onder je mond te zetten want die ga je nodig hebben. Bij beide wordt, je raadt het nooit, genoeg camera’s en dergelijke gebruikt waarmee iedere hoek van een dorp nog beveiligd is en dat is uiteraard terug te zien in de beelden. Toch blijft Teton Gravity Research zichzelf uitdagen en daarom worden er niet alleen maar helikopters ingehuurd, maar staan er ook nog eens genoeg cameramannen op plekken waar je het niet zal verwachten.

Laat staan alle drones die ze ook nog eens in de lucht hebben hangen. Maar goed, grote vraag blijft wel wat er eigenlijk onder die helikopters hangt en daar krijg je dalijk dus antwoord op. Maar wanneer gebruiken ze zo’n apparaat en waar hangt het allemaal vanaf? Todd & Steve Jones praten je graag bij en trust us, dit soort video’s wil je zien. Gewoon, omdat het grandioos is dat ze je laten zien hoe het er aan toe gaat, maar ook de leipe beelden zitten er al stiekem aan te komen:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's