Video's - 22 juni 2015   15:00 Bekijk de badass aftermovie van Jon Olsson’s Gumball 3000 avontuur

Door:

Met tranen in onze ogen moesten we een tijd geleden constateren dat Jon Olsson z’n Audi RS6 DTM had verkocht. Dit betekende dus ook meteen dat we niet meer konden genieten van die bizarre creatie, maar gelukkig voor ons heeft Betsafe nog wel even een enorm gave aftermovie gemaakt van Jon Olsson z’n avontuur tijdens Gumball 3000. Die aftermovie duurt overigens acht minuten dus genieten kunnen we zeker!

Nice! Acht hele minuten lang genieten van Jon Olsson die z’n bolide de sporen geeft terwijl hij zo nu en dan ook nog even ruimte moet zien te vinden om tussen de spottende fans door te kunnen komen, daar zitten we zekers te weten op te wachten! We waren al erg benieuwd hoe hij het Gumball festijn had beleefd, aangezien dat altijd een feest is waar je u tegen zegt, maar echt goed beeldmateriaal wat van Jon Olsson of Betsafe afkwam was nog niet online gezet.

Daar is nu dus verandering in gekomen want Betsafe heeft de meest gave momenten van de afgelopen Gumball rally achter elkaar gezet! Team Betsafe was door onder andere Jon Olsson met zijn RS6 dit jaar ook van de partij toen de beestachtige rit van Stockholm naar Las Vegas ging beginnen. Samen met zijn vriendin Janni en een aantal andere vrienden in dikke auto’s begonnen zij aan de bijzondere race die achteraf gezien vol met politiecontroles en bekeuringen voor snelheid zou zitten.

Maar daar liet Jon zich natuurlijk niet door afschrikken, en die vrienden van ‘m al helemaal niet, dus er werden aardig wat bonnen gespaard. De rally begon zoals gezegd in Stockholm en via Oslo en Kopenhagen werd er neergestreken in Amsterdam. Nadat ze kennis hadden gemaakt met de Nederlandse politie fans was het tijd om het vliegtuig te pakken richting Reno om daar via San Francisco en Los Angeles in Las Vegas te eindigen. We zullen niets spoileren over hoe Jon Olsson z’n Gumball avontuur er uit heeft gezien, dus snel even klikken om te kijken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's