Video's - 23 oktober 2016   9:10 Bekijk GRATIS de ‘Markus Eder Athlete Edit’ van MSP’s Ruin And Rose

Door:

De derde in de rij van MSP Films’ nieuwste film Ruin and Rose is gearriveerd en hij luistert naar de naam Markus Eder! Ook hij heeft minuten gekregen waarin hij het nodige laat zien, waaronder een aardig aantal harde crashes!

Wil je eerst de vorige video’s van Eric Hjorleifson en Mark Abma zien die ook voor MSP Films bezig zijn geweest? Dat kan! Gewoon even hierrrrr klikken.

Ouch. Niemand vindt het leuk om te crashen, maar wanneer je net na het afzetten van een schans al meteen een ski weet te verliezen ben je wel echt next level bezig. Je weet dan gewoon al vanaf de eerste seconde dat die poging niet zal gaan zoals je het had gehoopt en dan hebben we het nog niet eens over de enorme tijd die je dan in de lucht hangt voordat je ter aarde stort!

Want dan lijken die paar seconden opeens echt minuten te duren. Wat zeggen we, uren! Onder het mom ‘ja, let’s get it over with’ hang je daar dan maar een beetje te spartelen en te zwemmen terwijl het geen enkel nut heeft. Nee, dan willen we niet ruilen met Markus Eder, maar wel wanneer we verder in de video komen want dan wordt er alles uit de kast getrokken. Echt alles.

Een aanrader is deze video dus sowieso, maar dat is eigenlijk een open deur die we intrappen. Die vorige video’s waren toch ook heerlijk om naar te kijken? Juistum, dat dachten we ook. Én. Het is zondag, dan mag je legaal naar alle video’s kijken die het internet te bieden heeft en als die video dan ook nog eens eentje van het kaliber badass is, dan ben je er. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's