Video's - 7 maart 2020   17:35 Bekijk hier alle GoPro highlights van Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020

Door:

Daar is hij dan eindelijk hoor! Na alle actie is het nu aan de GoPro beelden om je even terug te brengen naar Jackson Hole Mountain Resort voor Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020. En op de vraag of dat lukt?

Knikken we instemmend. Terwijl we toch al wel aardig wat shots voorbij hebben zien komen. We hebben namelijk de double backflip van Jake Hopfinger gezien, ‘s werelds eerste backflip van Veronica Paulsen is voorbij gekomen en ook de winnende runs van Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020 staan al even op het internet. Dus, what’s next?

Ja, dat kan je je afvragen, maar antwoord hierop is eigenlijk best wel simpel want de GoPro beelden moesten namelijk nog komen!

Nu is het niet zo dat we verwachten dat jij je al afvroeg wat er nog meer moest gaan komen na alle actie die al op internet staat. Want eerlijk is eerlijk: vaak zijn jullie al wel aardig ingelezen en up to date van wat er allemaal speelt.

Kudo’s daarvoor overigens! Ja zo zijn we dan ook wel weer. Ere wie ere toekomt. Als je trouwens denkt dat je het graag over wil zetten in tekst en dergelijke dan kan je ons altijd even een berichtje sturen he? info@snowchamps.nl onder vermelding van <voer hier iets moois in zodat wij op de mail klikken> en we zullen contact met je opnemen.

Dat gezegd hebbende: Kings and Queens of Corbet’s Couloir 2020 was wel echt een mooi event en zeker gezien alle internationale actie die er in deze dagen voorbijkomt steekt deze er alsnog bovenuit. Want kijk gewoon even naar de beelden, als je van te voren twijfelde dan kan je hierdoor je argumenten voorgeschoteld krijgen:

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's