Video's - 10 maart 2020   8:26 Bekijk hier alle snowboard hoogtepunten van X Games Norway 2020 nog eens terug

Door:

Of het nou de dominante Mark McMorris is of de tricks van Anna Gasser, deze snowboard highlights edit van X Games Norway 2020 in Hafjell is een mooie om nog eens terug te kijken!

En met Mark McMorris & Anna Gasser hebben we uiteraard nog maar een paar voorbeelden eruit weten te vissen he, want dat er genoeg te beleven viel bij de snowboard categorie van X Games is duidelijk. Maar goed, dat weet jij ook al even aangezien je de livestream hebt bekeken. Right?

Niet?! Wait, waarom zetten we dan in vredesnaam die livestreams online, als je ze niet eens bekijkt?

Sjongejonge. Nou laten we dan bij deze maar gewoon even afspreken dat je de volgende keer ons wel gewoon even in de gaten houdt. Het mag namelijk niet zo zijn dat jij een beetje zit te duimen draaien op de wc bij je schoonouders zodat de minuten wat sneller gaan terwijl je ook gewoon naar X Games Noorwegen hebt kunnen kijken.

Dat willen we écht niet hebben, maar gelukkig hebben we de beelden nog én je bent wakker voor de volgende editie. Die eh… Volgend jaar pas weer van start gaat.

Maakt verder ook niet uit, we zijn in ieder geval blij dat X Games er dit keer voor gekozen heeft om alle mogelijkheden rondom een livestream gewoon te staren waardoor we moesten kiezen tussen de Freeride World Tour in Fieberbrunn en hebben genoten van X Games.

En met vijf minuten hebben ze er bij X Games ook gewoon voor gezorgd dat je écht alles te zien gaat krijgen. Check ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's