Video's - 23 april 2015   12:23 Bekijk hier de beelden van de 74 meter lange box slide wedstrijd Boxzilla

Door:

In Canyons Resort, Utah wordt jaarlijks een wedstrijd gehouden genaamd Boxzilla en dit houdt eigenlijk in wat de naam al een beetje verklapt. Het is namelijk een enorme Box die bijna net zo groot, lang en bizar is als Godzilla zelf. De grote vraag was er natuurlijk eentje die we konden aan zien komen, want was er ook maar één iemand die deze rit tot het einde wist uit te zingen?

Het antwoord daar op is.. Nee, we gaan het bij nader inzien jullie maar niet vertellen want dat zou wel een beetje zonde zijn van de actie rondom de video. Als we nu zeggen dat er drie zijn geweest die het einde hebben gehaald zouden jullie je schouders ophalen om daarna verder te neuzen op onze prachtige website. Dat vinden we natuurlijk enorm gaaf dat je dat doet, maar voordat het zover is willen we je toch nog even een paar minuten vermaken met deze onderstaande video.

In SnowWorld hadden ze het dit jaar overigens ook al eens geprobeerd. Toen werd, in samenwerking met Fruit to Go, Zoetermeer de plaats waar iedereen naartoe mocht gaan afreizen om te kijken of ze het wereldrecord konden gaan verbreken. Dat record staat namelijk op 78.80 meter en op naam van Calum Paton, met de nadruk op staat. Die hoeveelheid meters werd toen niet verbroken, maar wel even een kanttekening: dat was allemaal in combinatie met een rail, niet met een box.

Deze enorme sliert die Canyons Resort dit keer neer heeft gezet is een box van 246 foot lang, wat neerkomt op iets minder dan 75 meter, en dus is het een aardige kluif om dit alles tot een succes te brengen! Maar daar lieten de enthousiaste deelnemers zich niet door uit het veld slaan en dus begon de rit over de box, beter bekend als Boxzilla 2015 in Utah. Of er daadwerkelijk iemand naar de freeski les ‘Box Slide’ van Protest heeft gekeken zullen we hieronder gaan zien. Er zijn in ieder geval een hoop mensen geweest die de 246 foot lange box hebben getrotseerd!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's