Video's - 19 augustus 2015   14:25 Bekijk hier de behind the scenes beelden van Good Company Two!

Door:

De trailer van Tom Wallisch’ Good Company Two was er eentje die je vaker dan één keer bekijkt en dus waren we blij toen er behind the scenes beelden online werden gezet. Want hoe gaat het er allemaal aan toe met betrekking tot Good Company Two? Wat drijft de crew om zo’n korte film te maken en hoe pakken ze alles aan? Op die vragen en nog een heleboel andere hebben we nu antwoord gekregen!

We steken het nooit onder stoelen of banken en dat gaan we nu ook niet doen: we houden namelijk van behind the scenes beelden! Serieus, degene die dat heeft verzonnen mag echt een lintje van ons krijgen. Ook al zal dat wel iemand zijn geweest die per ongeluk wat extra’s had opgenomen en er achter kwam dat het wel leuk was om dat ook uit te zenden. Ofzoiets. Maar dat mag de pret niet drukken want extra verhalen die men ergens over vertelt zijn one of a kind en dus altijd leuk om naar te luisteren.

Nu hebben we al naar de trailer van Good Company Two mogen kijken (lees: kwijlen), maar de behind the scenes beelden hield Tom Wallisch nog even voor zichzelf. Tot nu dan natuurlijk want hieronder staat de meer dan zeven minuten durende video op je te wachten! Hierin vertelt Tom honderd uit over Good Company Two waardoor het nog meer de moeite waard is om aan te klikken dan dat het al was. Hij loopt namelijk al geruime tijd mee in de wintersportbranche, maar wat heeft er toe geleid dat hij juist deze crew bij elkaar heeft gehaald? Of is het eigenlijk geen crew en gaat het allemaal veel verder dan dat?

Ook daar heeft Tom geen problemen mee om over te praten waardoor de dik zeven minuten alweer om zijn voordat je het weet. Zoals we wel vaker bij fijne video’s hebben trouwens, maar dat terzijde. Bekijk ‘m dus snel! Good Company Two moet 1 september van dit jaar uitkomen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's