Freeride. Video's - 11 december 2019   12:37 Bekijk hier de bizarre trailer van ‘La Liste: Everything Or Nothing’

Door:

Twee jaar hebben de heren Jérémie Heitz en Sam Anthamatten zich in het zweet gewerkt en het resultaat is echt volle bak klamme handjes en grote ogen. No joke, Red Bull & Sherpas Cinema hebben zichzelf weer overtroffen en de eerste beelden van La Liste: Everything Or Nothing staan nu online!

Everything, or nothing. Het klinkt nogal desastreus en als een echte Hollander denkt ondergetekende dan meteen “jaaaa hoor, iedereen zegt dit, dus het zal wel meevallen allemaal”, maar toen was de trailer nog niet bekeken.

Want serieus, La Liste is werkelijk waar een film over alles of niets.

Want wanneer je op een 6000 meter hoge bergtop staat met het idee “oke, de trip hierheen was een steile, en nu gaan we gezellig even ziek hard naar beneden beuken” dan is er geen marge meer. Elke verkeerde beweging betekent een zoektocht naar je lichaam inclusief begrafenis en laat dat nou net NIET het plan zijn van Jérémie Heitz en Sam Anthamatten.

Dit duo is namelijk op pad om dus die 6000 meter piek te beklimmen en ondertussen wordt er door een expertise panel met daarin Jimmy Chin, Jeremy Jones en Sylvain Saudan vertelt hoe bizar dit verhaal eigenlijk is. En zoals Red Bull zegt: “After almost two years of filming in some of the world’s most unforgiving mountain ranges, LA LISTE: EVERYTHING OR NOTHING is coming soon.”

Ja, dat ‘coming soon’ is iets wat Red Bull wat minder nauw neemt dan wij, want met ‘coming soon’ verwachten we eigenlijk gewoon in de komende periode La Liste: Everything Or Nothing te kunnen bekijken. Sure, we wachten ook wel gewoon een aantal maanden als dat nodig is, maar zeg dan gewoon dat de film ergens eind 2020 getoond gaat worden! Een klein beetje sad zijn we dus wel, ware het niet dat dat eigenlijk ook iets positiefs is. Want La Liste? Die wil je zeker gaan zien!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride