Video's - 17 april 2015   9:53 Bekijk hier de moddervette aftermovie van Nine Knights 2015

Door:

Die is namelijk online gekomen en dus hebben wij ‘m meteen maar even voor je klaargezet. Want na de recap met foto’s en actiebeelden doet Nine Knights er nu nog gewoon even doodleuk een schepje bovenop met deze erg gave video. Die wil je natuurlijk wel even zien dus snel doorklikken want dan kan je op play drukken!

Want de wedstrijd mag dan ondertussen wel verreden zijn, voor een video met daarin alle hoogtepunten van de tweeduizendvijftien editie van Nine Knights willen we wel tijd vrijmaken. We kunnen namelijk stellen dat het een erg gave week is geweest waar menig atleet boven zichzelf, en uiteraard boven Il Castello, uit is gestegen en tja.. dan zou het natuurlijk wel enorm zonde zijn wanneer dit allemaal niet op video vastgelegd was! De herinneringen zijn er alleen maar wanneer je d’r bij bent geweest en dat eh.. waren een hele hoop mensen niet.

Daar heeft de organisatie van Nine Knights goed naar geluisterd en ook al vonden we het enorm jammer dat er geen livestream was, deze aftermovie met alle hoogtepunten is werkelijk waar een prachtige verschijning. Ze hebben er namelijk alles aan gedaan om er maar voor te zorgen dat we uiteindelijk toch nog het idee hebben dat we er bij zijn geweest en dat is wat ons betreft prima gelukt.

Dat kan eigenlijk ook niet anders, want deze video duurt namelijk gewoon op een aantal seconden na bijna zes minuten! Het zou dus eerder vreemd zijn wanneer er een gave stunt of iets dergelijks mist want je kan een hoop kwijt in bijna driehonderdzestig seconden. Maar goed, je hoort ons zeker niet klagen aangezien deze edit én vet in elkaar is gezet én we hebben weer een extra reden om naar alle bizarre tricks van de atleten te kijken!

Bron:

Foto: David Malacrida

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's