Video's - 31 augustus 2015   16:46 Bekijk snel deze POV-video van Team Betsafe tijdens Gumball 3000

Door:

Team Betsafe heeft nog maar eens extra beeldmateriaal voor ons op een rijtje gezet en ook al hebben we al aardig wat minuten mogen genieten van de 2015 editie van Gumbal 3000, deze POV-video is écht het bekijken waard! Het is bijna alsof je er zelf bij bent geweest én onderdeel bent geweest van het team waar de Zweedse freeskiër Jon Olsson ook bij hoorde!

Het evenement is en blijft er eentje die slecht te beschrijven valt. We kwamen de vorige keer niet verder dan ‘Een evenement waar teams in verschillende exotische en super snelle auto’s door Europa en de Verenigde Staten crossen met elke dag een grandioos feest als afsluiter’ en daar kunnen we ons nog steeds wel aardig in vinden. Ook al is het feest overdag natuurlijk ook al wel begonnen, maar op de openbare wegen probeert de politie daar nog de handrem er op te gooien.

Dat viel nog maar eens goed te zien in de aftermovie die Betsafe een tijdje geleden online had gezet. In die meer dan acht (!) minuten durende video zagen we namelijk dat er in bijna elk land wel een keer handjes werd geschud met meneer de politieman. Tja, met een heel aantal supercars over de snelweg crossen vraagt in eerste instantie niet om problemen, maar die rechtervoet van de bestuurders beginnen dan altijd zo zwaar te worden!

Dat ondervonden Jon Olsson en zijn team ook, ook al mocht dat de feestvreugde natuurlijk niet verstoren. Jon Olsson liet overigens halverwege de Gumball 3000 zijn Audi RS6 DTM achter in Nederland aangezien hij het tijd vond voor een nieuwe liefde. Voor meer informatie daarover kan je hierrrr terecht, dan gaan we nu verder met deze epische POV-video die ze nog maar eens online hebben gezet. Betsafe gaat overigens nog even een stapje verder, want dit alles is ook nog eens in 4K te bewonderen! NICE, bekijk dus snel deze bizar gave POV beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's