Video's - 7 januari 2018   16:12 Bekijk Twenty-Four van Sammy Carlson nu volledig en gratis

Door:

Zondag, filmdag, right? Dat dachten wij ook en dus staat er na de klik heel wat lekkere beelden van Sammy Carlson en z’n vrienden op je te wachten. Dus, klikken en kijken want Twenty-Four is een must see!

De oplettende kijker zal vast met een gezicht zitten te kijken a la “Eh, bro, Twenty-Four staat al even online en heb ik al meermaals gezien?” En ja daar heb je helemaal gelijk in, maar we willen degene die ‘m nog niet hebben gezien ook nog even de kans geven.

Je weet wel, om compleet van z’n stoel te kunnen flikkeren omdat deze beelden van Sammy Carlson werkelijk waar om te smullen zijn. De meervoudig X Games medaille winnaar heeft de complete winter in z’n thuishaven gezeten om de nodige shots te maken en net zoals met de beelden die we over de Volcom crew schreven toen ze naar Baldface gingen… Moeten we je hierover nou echt gaan vertellen dat je de beelden aan moet slingeren en Twenty-Four moet gaan bekijken?

Want Sammy Carlson is gewoon iemand van wie je zonder te twijfelen een edit aan moet slingeren. Gewoon, als je niets te doen hebt. Of wel, maar liever naar enorm dikke ski films wilt kijken. Wat betreft dat laatste zit je hier grandioos aan het goede adres aangezien je je minuten met Twenty-Four goed besteedt.

Wanneer je nog niet helemaal overtuigd bent van zijn kunnen, wat we ons écht niet kunnen voorstellen, maar hey… De wonderen zijn de wereld nog niet uit, dan kunnen we je aanraden om even op deze blauwe tekst te klikken, want dan kom je er nog maar eens achter met wat voor persoon je te maken hebt.

Revelstoke is de plek in Canada en omdat Sammy Carlson vierentwintig kaarsjes mocht uitblazen op z’n verjaardag besloot hij dat het nog zeker geen tijd is om achterover te leunen. Gas geven, dat wilt hij graag en dat wordt dan ook in Twenty-Four gedaan. Als een malle, wel te verstaan.

TWENTYFOUR from SammyC on Vimeo.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's