Video's - 13 juli 2020   10:46 Beleef de leipe top to bottom run tijdens Mountain of Hell onboard mee

Door:

Mountain Of Hell 2019 in het Franse Les Deux Alpes is precies wat de naam van het event doet vermoeden. En meer. Want bijvoorbeeld de start van dit massive downhill mountainbike event is echt bi-zar en we moeten het de deelnemer in kwestie meegeven: hij houdt het nog lang vol!

We weten niet of het de grootste of de bijna grootste mountainbike downhill wedstrijd ter wereld is, maarre… Het is in ieder geval wel een van de meest sicke die we hebben gespot.

Want starten op de gletsjer en eindigen in het dorp? Dan ben je wel een wedstrijd van formaat hoor. Waar menig atleet waarschijnlijk in het begin knikkende benen en armen had vanwege de spanning, daar hadden ze op het einde juist dat alles trilde vanwege de afdaling.

We moeten er wel meteen bijvertellen dat deze video er eentje is van de Mountain Of Hell 2019 editie in het Franse Les Deux Alpes. Niet dat je nu denkt “wooaaah, is de 2020 verreden?! Wat leip!”, want dat is niet het geval. Die zou namelijk in het weekend van 27 juni 2020 van start gaan, maar zoals alle andere events moest ook Mountain Of Hell 2020 afgelast worden.

Sad, maar het is niet anders. Laten we hopen dat er in 2021 gewoon weer een nieuwe Mountain Of Hell georganiseerd gaat worden, aangezien we nu nog steeds met open mond naar de 2019 editie zitten te kijken. Laat staan als er weer nieuw materiaal voorbij komt.

Oh, en als je interesse hebt in de winnende run van dit brute geweld, dan kan je via deze klikbare tekst daar naar kijken. Vorig jaar hebben we namelijk ook al stil gestaan bij Mountain Of Hell 2019 in Les Deux Alpes. Voor nu start deze deelnemer op de 1000e plaats en jij mag raden waar hij eindigt. Wie doet er volgend jaar mee?

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's