Video's - 13 september 2019   8:15 Blank Collective Films & Salomon pakken samen uit in ‘The 7 Stages of Blank’

Door:

Blank Collective Films én Salomon die samen een film in elkaar geknald hebben? Maak je dus maar klaar voor een aardig aantal award-nominatie-achtige taferelen tijdens ‘The 7 Stages of Blank’!

Oke. Kort verhaal nog korter: dit moet wel gewoon leip gaan worden.

Dat kan gewoon niet anders. De crew had voor z’n vorige creatie ‘before dark’ ook al ‘samengewerkt’ met Salomon en ook dat bleek een schot in de roos, dus als je aan ons vraagt hoe de verwachtingen zijn voor ‘The 7 Stages of Blank’?

Dan kunnen we stellen dat we er wel degelijk wat van verwachten. Gelukkig wordt al in de trailer duidelijk hoe veel zin de crew heeft en wat voor talent er allemaal huist in ‘The 7 Stages of Blank’. Want als we het even over de atleten hebben… Met een lijst waar onder andere Stan Rey, Alexi Godbout, Josh Daiek, Mike Douglas, Sam Kuch, Tony Lamiche en Mark Abma opstaan word je eigenlijk al blijer dan blij. Right? Het mooie aan dit verhaal is overigens dat dit pas de helft van de crew is aangezien ook Vinnie Gagnier, Evan McEachran, Barclay Desjardins, Jordy Kidner, Nico Vugnier, Jules Mandin, Andrea Byrne en Phil Langevin hun gezicht laten zien in ‘The 7 Stages of Blank’!

Al met al ga je dus gruwelijk harde lijnen, dikke poeder en echt zieke, maar dan ook echt zieke acties terug vinden in de trailer die je zonder twijfelen even moet aansjouwen. Gewoon, een tip van ons aan jou. En bij deze gaat ‘The 7 Stages of Blank’ van Blank Collective Films gezellig in de trailertrein die langer en langer aan het worden is.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's