Video's - 22 oktober 2019   12:53 Bobby Brown heeft z’n eigen film gemaakt en die komt in november 2019 uit

Door:

Ah, dus daar is Bobby Brown mee bezig geweest, ‘Dynamic Medium’ moet volgende maand al uitkomen en we gaan diep!

Dat zijn natuurlijk meestal wel teksten die we een beetje met een korrel zout nemen, maar als we Bobby Brown mogen geloven gaan we dus wel echt diep…

…Diep de bergen in wel te verstaan. Kijk, en dat geloven we dan wel meteen zonder het in twijfel te trekken! Sterker nog, we kijken er al wel naar uit want Bobby Brown en video’s gingen altijd wel lekker met elkaar samen.

Maar goed, terug naar het verhaal van Dynamic Medium, want waar gaat het precies over? Goed dat je het vraagt, dat gaan we nu even uitleggen. Het verhaal achter Dynamic Medium is dat Bobby Brown in 2018 problemen kreeg met z’n knie en nu hij terug is van die blessure is hij meer dan ooit gebrand om iets van z’n 2018 – 2019 seizoen te maken.

Klinkt als een prima storyline, want we verwachten nu wel een beetje inside info over alles wat er rondom z’n blessure is gebeurd en dergelijke. Om uiteindelijk vol gas te gaan in de bergen natuurlijk! Of dat ook echt het geval is weten we niet, want er wordt bar weinig gepraat in de trailer, maar gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten op het complete beeldmateriaal.

Die komt al in midden november uit dus dat is al bijna! In samenwerking met Red Bull uiteraard, dus dat wordt wel wat. Dat kan gewoon niet anders.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's