Video's - 1 december 2019   12:38 Bobby Brown’s nieuwe film ‘Dynamic Medium’ is nu GRATIS te bekijken

Door:

Het project, waar Bobby Brown lange tijd mee bezig is geweest, heeft eindelijk het daglicht gezien! Dynamic Medium is het resultaat en die staat na de klik voor je klaar!

Yess! Het wachten is voorbij, want… Nee, als we er zo even gauw over nadenken heeft het helemaal niet zo lang geduurd voordat hij volledig te bekijken was. Maar toch voelde het ergens wel lang. We weten niet waarom.

Niet dat het ergens ook maar verschil maakt rondom Dynamic Medium hoor, maar dat wilden we toch maar even gezegd hebben.

Oh, over dingen die we gezegd hebben, de vorige keer zeiden we “En we gaan diep met Dynamic Medium! Dat zijn natuurlijk meestal wel teksten die we een beetje met een korrel zout nemen, maar als we Bobby Brown mogen geloven gaan we dus wel echt diep. Diep de bergen in wel te verstaan. Kijk, en dat geloven we dan wel meteen zonder het in twijfel te trekken!”

En die tekst blijkt gewoon aardig spijkers met koppen te slaan. En uiteraard gaat dit alles om het feit dat Bobby Brown terug is gekomen van een knie blessure en daardoor iets unieks van z’n seizoen wil maken. Dat is zonder twijfel gebeurd en zo kan je je op gaan maken voor heel wat actie van Bobby Brown, maar ook van z’n crew die hij mee heeft gesjouwd. Oh, en dan vergeten we bijna nog de heerlijke top to bottom run, waar Bobby Brown al wel vaker z’n zweet aan heeft gewijd.

Want top to bottom runs? Dat kan deze man als geen ander. Voor die beelden kan je hierrr even terecht, check hieronder Dynamic Medium die je dik twintig minuten weet te vermaken!

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's