Video's - 8 april 2015   16:11 Boom valt op skilift, dude heeft alles gefilmd!

Door:

Holy shit! Het lijkt wel alsof het vandaag ‘kijk eens hoeveel geluk ik heb’ dag is. Een Oekraïner heeft een video gemaakt van een boom die bovenop een skilift valt terwijl de lift doodleuk door blijft draaien. WTF! 

De skiliften treffen het wel de laatste weken. Nog niet zo lang geleden hebben we geschreven over een andere boom die bovenop een skilift viel, maar daar liep het hele verhaal iets anders af. In Amerika besloot een skilift de andere kant op te gaan draaien en een 17-jarige snowboarder kreeg het voor elkaar om een stoeltje van de kabel af te rammen. Deze Oekraïner heeft in ieder geval heel veel geluk gehad!

We hebben geen idee waar deze video gemaakt is en het feit dat ons Oekraïens een beetje roestig is helpt daar ook niet echt bij. Misschien toch maar een keer een bijlesje volgen bij Poetin? Het enige dat we weten is dat de Oekraïner het filmpje twee dagen geleden heeft geüpload. We denken niet dat dit ergens in de Alpen is opgenomen, omdat de lokale media vol op zo’n incident zouden springen. In Rusland en dergelijke nemen ze het iets minder nauw met veiligheid dus de kans is groot dat dit ergens in die regio is gefilmd!

Blijkbaar was het er flink aan het waaien en sneeuwde het er lekker op los, waardoor deze boom pal naast de skilift het allemaal niet meer aankon. De boom knakt om en komt vervolgens vol op de kabel van de stoeltjeslift terecht! In het Italiaanse Val Gardena gebeurde bijna hetzelfde en daar hebben ze vervolgens alles stil gelegd, maar in de Oostblok landen hebben ze daar schijt aan. Lekker door laten draaien die lift, dan valt die boom er vanzelf wel af!

En ja hoor, het duurt niet lang of de boom valt weer van de kabel af waardoor de stoeltjes alle kanten op vliegen. Wonder boven wonder is er niemand gewond geraakt, zitten alle stoeltjes nog vast en blijft de kabel ook gewoon zitten waar hij moet zitten! Blijkbaar hebben ze daar in het Oostblok een paar goede ingenieurs ingehuurd voor deze skiliften, want ze zijn zo te zien niet kapot te krijgen! Ohja, -1 voor vertical video syndrome, maar we moeten het ermee doen.

Gerelateerde posts:

Meer Video's:

Meer Video's